14.02.2013 г.

Подарък за Свети Валентин


 Няма да крия, че за нас Св. Валентин е едни от най-любимите ни празници. През останалите дни от годината, проявите на любов около нас са някак по-дискретни и незабележими, но днес тя витае навсякъде във въздуха.  По улиците, с пурпурните сърца балони, които се поклащат на връзките си устремени към небето, по реповете, с картичките, които предлагат на тези, на които не им стигат думите за да изкажат любовта си, готови обяснения в любов или от магазините за сувенири, от които благо се усмихват ликовете на влюбени, запечатали мига на червена възглавница.
 
Прекрасно е да си влюбен и още по-прекрасно е да откриеш собствения си уникален начин за да покажеш чувствата си, нещо което носи емоционалния заряд на твоята любовна история и което ще е неповторимо .

Ние във „Фейландия” избрахме да си направим дърво на влюбените. Дърво, на което да нарисуваме нашите преплетени сърца, дърво което да е символ на любовта ни, която мечтаем да нараства с всеки ден и всяка година, както расте едно дърво и да бъде все така нежна, както е нежна брезата, която избрахме за символ.

У нас, винаги имаме известен запас от сухи клончета, на които не можем да устоим при разходките си, така че нямахме никакви затруднения с намирането на подходящ материал за изработка на дървото.

Избрахме си дебело клонче от бреза и още няколко по тънки, които да използваме за клони.


 Разполовихме клончето на две части по дължина…


Пирографирахме нашите инициали на дървото.


 
Двете части свързахме, със сърце изрязано от червен картон и залепено с лепило за дърво.



Прикрепихме клоните с помощта на шило и клечки за зъби и подредихме нашия кът за Св. Валентин.



Този кът, е подарък не само за нас, но и за децата ни, на които да покаже красотата и непреходността на истинската любовта, а за  нас е пожелание нашата любов да е като един красив танц, който да танцуваме, минавайки през всички сезони от живота си.
Честит празник на всички влюбени от нас!

2 коментара:

  1. По много интересен начин сте изобразили любовта си !Много се забавлявах с това!Прекрасно е!

    ОтговорИзтриване

Какво мислите по темата? Ще ви бъдем благодарни, ако коментирате.