24.09.2012 г.

Сдружение ”За валдорфска детска градина и училище Стара Загора” 
Щастливи сме тук във Фейландия да представим, новата валдорфска инициатива Сдружение „За валдорфска детска градина и училище-Стара Загора”, от която самите ние сме част.
Надяваме се благодарение на общите усилия на всички членове на сдружението и всички съграждани и приятели, които ни подкрепят, скоро в Стара Загора да има валдорфска детска градина и училище.Къщички за гноми и феи
  
За първата проява на нашата млада инициатива, избрахме да бъде участието ни във фестивала „Различния поглед”. Решихме да направим приказна къщичка за феи и гноми, и така да потопим посетителите на фестивала във вълшебния свят, който е ежедневие за децата от валдорфските детски градини.

Макар и да не сме деца, успяхме да изпитаме истинско вълнение и удоволствие от цели процес, от събиране на материалите….


и предварителната подготовка, преди фестивала... през проектиране и изработване на цялата композиция във фестивалния ден
Нашите гости от Сдружение „Валдорфската педагогика за деца, родители и учители” гр. Варна, които дойдоха да ни подкрепят.


Те, бързо се включиха в работата и показаха техниката сух филц на желаещите до сътворяването на едно вълшебно място, което плени всички.
Виждайки го млада жена възкликна: „Направо ми се иска да вляза през вратата и да остана там…” Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какво мислите по темата? Ще ви бъдем благодарни, ако коментирате.